Önéletrajz


1999-ben diplomáztam a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Summa Cum Laude minősítéssel.

Orvosi munkámat a Vadaskerti Gyermekpszichiátriai Kórházban kezdtem, majd 2000-től a Nyírő Gyula Kórház II.Pszichiátriai Osztályán dolgozom.
2005-ben szakvizsgáztam pszichiátriából.
2006és 2007 között az Egyesült Államokban éltem. Ez az időszak meghatározó volt pszichiátriai szemléletem további bővülésében.

Osztályos munkám során nagy tapasztalatot szereztem hangulat-, illetve szorongásos zavarral küzdő és pszichotikus betegek gyógyításában. Mivel osztályunk a kényszerbetegség kezelésében országosan elismert ellátóhely így ezzel a betegcsoporttal kiemelten sokat foglalkoztam.

A „női pszichiátria”-ban, ezen belül a menstruációt megelőző pszichés problémákban, szülés utáni depresszióban nőgyógyászati konziliáris munkám során szereztem speciális jártasságot.

A stressz negatív hatásaival folytatott küzdelemben, a mentális egészség megőrzésében nagyon fontosnak tartom a megfelelő életmód (mozgás, táplálkozás, relaxáció) kialakítását, gyógyító munkám során nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre.

Gyógyszeres és pszichoterápiás kezelést egyaránt alkalmazok.

Angol nyelven is folytatok terápiát.


A tapasztalatokKilátástalannak tűnő élethelyzetben kerestem meg a doktornőt. Nagyon sokat segített a nehéz időszak átvészelésében, köszönönm.”
L.T.


„Depresszióval küzdök már évek óta. Dolmányos doktornő segítségével sikerült sokat javítani az állapotomon.”
Kati


„A Doktornő figyelembe vette igényeimet, "bogaraimat". Együttműködött velem, partnerként kezelt, a barátságos légkörben könnyebb a gyógyulás.
Péter”


„Sokáig halogattam, hogy orvosi segítséget kérjek. Amikor végre rászántam magam, nehéz volt kiválasztani a megfelelő orvost, de most már látom, jól választottam.”Hivatásom fő célja a testi-lelki jóllét elérése, megőrzése, az életminőség javításaCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts
language="JavaScript" src="naplo.php?tipus=oneletr">